Logo-Quick-Clean

Mijn moeder is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Door alle drukte kwam ze niet meer toe aan het schoonmaken van haar pand. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar schoonmaakbedrijf Ede om een goed schoonmaakbedrijf bij ons in de buurt te vinden.

Zeer veel schoonmaakbedrijven bij ons in debuut

Toen we op het internet op zoek gingen naar schoonmaakbedrijf Ede kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende schoonmaakbedrijven. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Quick & Clean. Op de website van dit bedrijf is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen.

vloerreiniging

Een erg grondige schoonmaak

Mijn moeder werd erg vriendelijk te woord gestaan en na het gesprek besloot ze ook om de schoonmaak van het pand door Quick & Clean te laten doen. De werknemers van het bedrijf hebben het pand nu een aantal keer schoongemaakt en mijn moeder is zeer tevreden over de grondige schoonmaak die ze uitvoeren.

Door Redactie