cropped-Logo-klein

Al jarenlang bestellen wij koffiebonen bij Bot Wijn Koffie. Een professioneel bedrijf met een uitstekende dienstverlening. Zo leveren zij hun producten altijd netjes op tijd en is er een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Persoonlijk hecht ik hier enorm veel waarde aan! Dit is ook een van de redenen dat ik hier nog jaren blijf.

Koffiebonen waar over gesproken wordt!

Wij maken dus al jarenlang gebruik van de koffiebonen van Bot Wijn Koffie. De bonen worden dagelijks gemaald in ons restaurant. Vanwege de positieve feedback van onze klanten weten wij zeker dat klanten bij ons topkwaliteit krijgen. Iedereen is te spreken over de koffiebonen en daarom vind ik het ook echt een aanrader om een kijkje te nemen op de website. Alles staat duidelijk omschreven, zodat je precies weet wat je afneemt. Het bestelproces is ook erg eenvoudig. Alle stappen zijn gemakkelijk te volgen en het betalen is goed beveiligd!

NICR1030

Contact

Bot Wijn Koffie is gemakkelijk telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail. Mocht je vragen hebben zou ik hier ook zeker gebruik van maken, aangezien hun precies weten wat hun verkopen. Zo krijg je altijd deskundig advies op maat! Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.

Door Redactie