logo

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. We wilde de oprit van de woning graag laten asfalteren. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. We kwamen na een tijdje te hebben gezocht op de website van Buitengewoon B.V. 

Zeer veel informatie te vinden op de website 

Toen we terecht kwamen op de website van Buitengewoon B.V kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook een erg hoog klant gemiddelde te vinden dat ons beide erg aansprak. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

plaatproef-opstelling

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk te woord gestaan. ook konden we al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek werd alles dat het bedrijf aan te bieden heeft ons uitgebreid uitgelegd. Ook had het bedrijf al erg snel een offerte opgesteld die ons erg aansprak. Het bedrijf was na akkoord direct begonnen met het asfalteren van onze oprit. We zijn zeer tevreden over het resultaat van Buitengewoon B.V. 

We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf om zijn of haar oprit of bedrijfsterrein door te laten asfalteren. 

Door Redactie