aromaclub-logo

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen restaurant. Het pand dat ik had gekocht was binnen een aantal weken geheel gerestaureerd. De opening kwam eraan en ik wilde nog graag een Jura GIGA X8C aanschaffen zodat ik mijn klanten een lekker bakje koffie aan zou kunnen bieden.

Echte koffiekenners bij Aroma club  

Toen ik op het internet op zoek ging naar een JUra GIGA X8C kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven dat koffiemachines aanbieden. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Aroma club . De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van Aroma club  s ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De mensen die bij Aroma club werken zijn echte koffiekenners waardoor ze je optimaal advies aan kunnen bieden. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews te vinden van de voorgaande klanten. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de machines die het bedrijf aanbiedt.

jura-we8-professional-big

Zeer veel keuze tussen koffiemachines


Het bedrijf biedt erg veel koffiemachines aan waardoor je erg veel keuze hebt. Nadat ik een aantal machines met elkaar had vergeleken besloot ik toch om voor de Jura GIGA X8C te gaan. De leaseprijs sprak mij erg aan waardoor ik besloot om de machine te lease. Het koffiezetapparaat werd erg snel geleverd en mijn klanten kunnen nu genieten van een erg lekker bakje koffie. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Aroma club.

Door Redactie