Logo-Heylo

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. De boekhouding was veel meer werk dan ik had gedacht. Het leek mij daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar administratiekantoor Arnhem om een goede boekhouder bij mij in de buurt te vinden. 

Zeer veel boekhouders in de omgeving van Arnhem 

Toen ik op het internet op zoek ging naar administratiekantoor Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende boekhouders bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleek kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Administratiekantoor Heylo. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie over het bedrijf en over de diensten die het bedrijf aanbiedt te vinden. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

financiële-samenwerking

Een zeer goed kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Na het gesprek besloot ik ook om een boekhouder van Heylo in te huren om zichzelf te ontfermen over mijn boekhouding. Dit scheelt mij nu erg veel tijd en daarom ben ik ook zeer tevreden. 

Door Redactie