mijn.host

Wilt u ook graag shared hosting? Dat kan! Wij zijn mijn.host. Wij helpen u met uw website te bouwen. Door onze SSD heeft uw website voor uw bedrijf snelle laadtijd. We hebben bizar veel extra’s zoals: een versleutelde verbinding, up-time garantie en automatische back-ups. Zodat u het beste heeft voor uw website. Zijn er toch problemen? Dan staan wij 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij hebben verschillende tarieven. Dit zijn onze tarieven:

  • .starter €1,99 p/m* (normaal €3,99) 
  • .basic €3,99 p/m* (normaal €7,99)
  • .advance €7,99 p/m* (normaal €12,99)
  • .ultimate €9,99 p/m* (normaal €16,99)

Zodra u uw pakket heeft uitgekozen wat het beste bij uw website past. Kunt u uw website inrichten. Er komt geen lastig programmeren bij te pas. Al het lastige werk is al voor u gedaan. Door de ingebouwde malware scanner kunnen ze uw website ook niet neerhalen met een virus. Heeft u nog meer vragen? U kunt ze gerust stellen: via de telefoon, via de mail of via onze chat op de website. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

hosting wordpress

Mijn ervaring met shared hosting

Mijn ervaring met shared hosting is heel positief. Wij hebben het “.ultimate” pakket gekozen. We hadden wat vragen over hoe we de website op moest bouwen, maar we hebben toen met mijn.host gechat. We kregen meteen antwoord en ze heeft ons goed geholpen. 

Ik ben er heel tevreden mee.

Door Redactie