Logo Shiraz

Mijn vriendin is sinds kort de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. We gingen op het internet op zoek naar inrichting kantoor om een bedrijf te vinden dat mooi kantoormeubilair aanbiedt voor een voordelige prijs.

Terecht gekomen op de website van Shiraz

Toen we op het internet op zoek gingen naar inrichting kantoor kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat kantoormeubilair aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken waken we uiteindelijk terecht op de website van Shiraz. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden  heeft en belangrijk vindt. Ook heeft het bedrijf 323 reviews van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment. 

kantoormeubilair-palmberg-prisma

Een zeer groot aanbod aan kantoormeubilair 

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment waardoor we erg veel keuze hadden tussen veel verschillende kantoormeubels. Nadat we een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vriendin om over te gaan tot een aankoop. De meubels zijn van een erg goede kwaliteit en werden erg snel geleverd. De nieuwe meubels geven het kantoor een super mooie uitstraling. Daarom zijn we ook erg tevreden over Shiraz.

Door Redactie