Logo Telgefixt

Een goede vriend van mij liet tijdens de verbouwing zijn telefoon vallen waardoor er een aantal barsten in het scherm van zijn iPhone waren ontstaan. We gingen daarom ook direct  op het internet op zoek aan iPhone scherm reparatie Delft om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden dat de telefoon van hem zou kunnen maken.

Geen verloren data bij een reparatie bij telgefixt

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone scherm reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillen telefoonzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. Op de website van dit bedrijf is erg veel informatie vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Er zal tijdens een reparatie bij Telgefixt onder andere geen data verloren gaan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Een zeer voordelige scherm reparatie

 In de winkel werden we door een van de monteurs erg snel en uitgebreid geholpen. We konden in de winkel wachten terwijl zijn telefoon werd gemaakt. Het bedrijf hanteerde ook een voordelige prijs voor de scherm reparatie van zijn iPhone. Daarom zijn we ook erg tevreden over Telgefixt. 

Door Redactie