clarity cleaning

Mijn zus heeft een aantal weken geleden een bedrijfspand gekocht waar zij haar bedrijf gaat runnen. Ze wilde de ramen en het pand graag goed schoonhouden voor de klanten die zij op het kantoor zou ontvangen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op ze waren gegaan sprak ons de website van Clarity Cleaning ons het meeste aan. 

Zeer veel tevreden klanten 

De website van Clarity Cleaning is zeer overzichtelijk en erg is erg veel informatie over het bedrijf op de website te vinden. Het bedrijf heeft ook een erg hoog klant gemiddelde omdat alle voorgaande klanten die het bedrijf heeft gehad allemaal erg tevreden zijn. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn zus besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor het schoonmaken van haar pand en het wassen van haar ramen. 

Clarity Cleaning

Zeer grondige en snelle schoonmaak

Mijn zus werd erg vriendelijk te woord gestaan en aan het gesprek met Clarity Cleaning besloot zij om haar pand en de ramen schoon te laten maken door het bedrijf. Dit is inmiddels een aantal keer gebeurd en mijn zus is zeer tevreden met het werk dat het bedrijf aflevert.

Door Redactie