De gezonde digitale organisatie logo

Mijn zus is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde haar bedrijf graag goed beveiligen tegen cybercrime. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een goed beveiligingssysteem. Nadat we een tijdje op zoek waren gegaan kwamen terecht bij het ISO 27001 beveiligingssysteem van DGDO.

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van DGDO kwamen we terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Op de website is zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft belangrijk vindt. Ook is er zeer veel informatie te vinden over wat cybercrime is en hoe je dit kunt voorkomen. Op het internet zijn ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Na het lezen van de informatie besloot mijn zus om contact op te nemen met het bedrijf om te vragen voor advies. 

ISO 27001

Zeer goed advies van DGDO 

Toen mijn zus contact met het bedrijf opnam werd zij erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Na het gesprek besloot zij om over te gaan tot na aankoop van het beveiligingssysteem ISO 27001. Dit systeem voorkomt cybercrime en hierdoor is haar bedrijf hier nu een stuk beter tegen beveiligd. Daarom zijn we ook zeer tevreden over het bedrijf en raden het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een manier om zijn bedrijf beter te beschermen tegen cybercrime.

Door Redactie