Logo boilermarkt

Je wilt een water boiler kopen, maar waar kun je dat het beste doen? Bij Boilermarkt natuurlijk! Boilers van topkwaliteit en dan ook nog is voor een scherpe prijs! Dat is toch precies wat je wilt wanneer je een boiler wilt kopen? Bezoek onze site en vind een boiler die echt perfect bij jou in jouw huis past!

Wat voor water boiler wij aan kunnen bieden

Wij hebben de beste A-merken die wij aan kunnen bieden. De A-merken die wij aanbieden zijn AEG, Stiebel Eltron en Tatramat. Deze merken moeten voldoen aan sommige normen, waaronder een minimale levensduur van 15 jaar. Hierdoor ben je verzekerd dat het een kwalitatief product is en je niet al erg snel weer een nieuwe moet kopen. Als er toch iets fout gaat, dan kun je het laten repareren, omdat je meerdere jaren garantie hebt!

staande boiler

Waarom niet een normale warmwater geiser?

Hier is een makkelijk antwoord op. Warmwatergeisers verwarmen het water wanneer er vraag naar is. Hierdoor moet het water zich eerst opwarmen en als je dan onder de douche wilt staan moet je eerst wachten voordat het warm is. Onze boilers hebben altijd een voorraad aan verwarmd water, waardoor je gelijk onder de douche kunt springen!

Door Redactie